Φέτος το Πάσχα “Ψήνουμε Ευχές”!

Τη δράση του Make-A-Wish Ελλάδας τη γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά! Αναφερθήκαμε και πριν μερικές εβδομάδες -μέσω του All4Z- στην εκδήλωση του «ευχαριστώ» απέναντι στους ανθρώπους που έχουν κάνει πράξη ευχές παιδιών, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο χαρά και δύναμη να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες ασθένειες από τις οποίες νοσούν. Φέτος το Πάσχα η Οργάνωση έχει μια υπέροχη ιδέα, η οποία μεταφράζεται σε μια διασκεδαστική και ιδιαίτερη συνεργασία, το Bake-A-Wish, όπου οι ευχές των παιδιών πραγματοποιούνται με τον πιο γευστικό τρόπο: ψήνοντας γλυκά!

Σε συνεργασία με τα Easy Bake και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, οι υποστηρικτές του Οργανισμού μπορούν να ψήσουν τα αγαπημένα τους γλυκά εδέσματα και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην εκπλήρωση μιας ευχής. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν με ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο: ψήνοντας με στόχο να συλλέξουν από το άμεσο περιβάλλον τους δωρεές για τον Οργανισμό. Ως γλυκιά ανταμοιβή, αλλά και κίνητρο,
στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin με γεύση βανίλια ή σοκολάτα, και εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1€ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Στόχος όλων μας είναι να εδραιωθεί αυτή η νέα κοινότητα «ψησίματος» για την εκπλήρωση ευχών. Εκτός από το καταναλωτικό κοινό που αγαπά τα Easy Bake για την ευκολία και το πρωτοποριακό τους concept,
η δράση Bake-A-Wish απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν το χρόνο και τη θέληση να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαφορετική ζαχαροπλαστική πρωτοβουλία, με κύρια συστατικά τη χαρά και την από ψυχής προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares