10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο βασιλιάς της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομά του με τα μεγάλα σοκολατένια όνειρά μας, είναι ένας απολαυστικός συνομιλητής, που σε κανει να κρέμεσαι κυριολεκτικά από τα χείλη του όταν διηγείται ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη ή καταγράφει την καλά οργανωμένη καθημερινότητά του. Οι παύσεις, ο -προσεκτικά διαλεγμένος- λόγος του και κυρίως, το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του, είναι καθηλωτικά και τον καθιστούν πιο γλυκό κι από τα γλυκά του!!!

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας απαντάει στις ερωτήσεις του All4z κι εμείς τον ακούμε προσεκτικά!

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί: Πίνω τον καφέ μου, τον οποίο έχω προετοιμάσει από το προηγούμενο βράδυ στην καφετιέρα ώστε μόλις ξυπνήσω να πατήσω απλώς το κουμπί για να γίνει, ακούω λίγη μουσική για να χαλαρώσω, πλένομαι και κατόπιν φεύγω για δουλειά, στις 8πμ ακριβώς!

Η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας: Το πρωί, πριν φύγω για τη δουλειά στο εργαστήριο, που πραγματικά απολαμβάνω και το απόγευμα κατά τις 7-8μμ που επιστρέφω σπίτι και ξεκουράζομαι.

Το αγαπημένο ρούχο στη ντουλάπα μου: Μου αρέσουν οι ζακέτες, τα φούτερ και γενικώς τα χαλαρά ρούχα.

Ο αγαπημένος μου προορισμός: Στην Ελλάδα, είναι η νότια Κρήτη, ιδίως οι ερημιές της. Δεν μου αρέσει καθόλου πια η φασαρία, πχ. της Μυκόνου… Από τις χώρες του εξωτερικού, λόγω και συναισθηματικής δέσμευσης, αγαπώ τη Γαλλία. Πιστεύω ότι έχει την ωραιότερη εξοχή του κόσμου! 

Η μεγαλύτερή μου φοβία: Δεν έχω φοβίες! Δεν με τρομάζει ούτε ο θάνατος. Έχω συμφιλιωθεί μαζί του…

Το ίνδαλμά μου όταν ήμουν μικρός: Μικρός δεν είχα ίνδαλμα. Αργότερα, όταν σπούδασα στην σχολή του, θαύμασα τον Lenotre, ο οποίος ουσιαστικά εκσυγχρόνισε την παλαιά γαλλική ζαχαροπλαστική.

Ο βαθμός στο απολυτήριο λυκείου: Ούτε που θυμάμαι! Δεν μ’ ενδιέφερε το σχολείο…

Τι ήθελα να γίνω όταν ήμουν μικρός: Δεν το σκέφτηκα ποτέ γιατί ήμουν φρικτός μαθητής! Ίσως καποια στιγμή είχα την επιθυμία να γίνω πολιτικός μηχανικός γιατί μου άρεσαν τα κτίρια, η διακόσμηση αλλά αυτό προϋπέθετε σπουδές όποτε ναυάγησε η σκέψη…

Το τυχερό μου αντικείμενο/γούρι μου: Δεν έχω…

Αγαπημένη φωτογραφία στο κινητό μου: Επίσης, δεν έχω… μου αρέσουν όλες! Και οι παλιές, που μου φέρνουν αναμνήσεις και οι πρόσφατες, που απεικονίζουν την τωρινή μου πραγματικότητα. Έχω συμφιλιωθεί και με τα γηρατειά, δεν με φοβίζουν…

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ετικέτες:

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares