100 νέες θέσεις εργασίας από Beach Bar Restaurant

Την περίοδο της πανδημίας πήρε την απόφαση ο επιχειρηματίας Τζωρτζ Μπατσίλας να προχωρήσει σε ακόμη μια επένδυση – αυτή τη φορά στον χώρο της εστίασης – στον τόπο καταγωγής του, στην Παραλία της Κατερίνης, δημιουργώντας 100 νέες θέσεις εργασίας στην πιο κρίσιμη καμπή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και luxury παρεχομένων υπηρεσιών που επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Δήμητρα Μπετάκη, τον οποίο μάλιστα εγκαινίασε προ λίγων ημερών ο Μητροπολίτης της περιοχής παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Στο “Mandala Seaside” όπως ονομάστηκε ο χώρος, γαστρονομική πρεμιέρα πραγματοποίησε ο διακεκριμένος Σεφ Τάσος Αλμπάνης, ο οποίος δημιούργησε ένα μενού Fusion για πολύ αυστηρούς ουρανίσκους, τοποθετώντας μάλιστα και το πρώτο Open Sushi Bar στη βόρεια Ελλάδα.

Στα Bar, Pool Bar και στην ακτή φιγουράρουν μορφές του χώρου της γαστρονομίας και της εστίασης όπως ο γνωστός εικαστικός Γιώργος Τζινούδης ο οποίος άφησε για λίγο τα πινέλα και επέστρεψε στις «δροσερές» δημιουργίες με πάγο, ενώ το πρόσταγμα έχει ο Στέλιος Φελώνης, ο οποίος γράφει τη δική του ιστορία πίσω από τις μπάρες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Πιερίας.

Μπορεί το συγκεκριμένο καλοκαίρι να ήταν-είναι δυσοίωνο για τον ελληνικό τουρισμό, ωστόσο αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάθε περίοδος έχει τις δικές της ευκαιρίες και τα δεδομένα δεν είναι πάντα διαβάζονται στην πρώτη ανάγνωση. 

Εξάλλου, όπως πληροφορούμαστε και από την σελίδα της επιχείρησης στο Facebook:

Mandala είναι ο κύκλος. Σηματοδοτεί τη ζωή που ποτέ δεν τελειώνει και αντιπροσωπεύει το σύνολο, το Όλον. Η δύναμη του απείρου και της συνείδησης, που ξεπερνάει τα όρια του ορατού και αγγίζει πτυχές πέρα και έξω από τη συνείδηση και το σώμα.

Στο “Mandala” συνυπάρχουν τρεις κύκλοι σε απόλυτη αρμονία και κίνηση. Του Ηλίου, του Ανέμου και του Φεγγαριού.

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 shares