5 λύσεις για σφριγηλό, «κύκνειο» λαιμό

Έχει υμνηθεί από πολλούς ποιητές, συγγραφείς και τραγουδοποιούς ενώ έχει αναδειχθεί από αμέτρητους ζωγράφους, γλύπτες και κάθε είδους καλλιτέχνες. Το σχήμα και η υφή του αποτελούν ένδειξη ομορφιάς και ενισχύουν αυτή του προσώπου και του θώρακα, εφόσον είναι η φυσική τους γέφυρα. Πόση προσοχή, όμως, δίνουμε στην περιποίηση του; Μήπως ξεχνάμε να τον ενυδατώνουμε, παραλείποντας ακόμα και την απλή επάλειψη της κρέμας που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο ή στο σώμα μας;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη χαλάρωση του λαιμού ξεκινά από τα… 25, καθώς τότε αρχίζει και μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που του χαρίζουν σφριγηλότητα. Μετά τα 40, η μυϊκή χαλάρωση παρουσιάζεται με ρυτιδώσεις στον λαιμό, ενώ το περίγραμμα του προσώπου χάνει τη νεανική όψη του. Η απώλεια βάρους, η έκθεση στον ήλιο, το λεπτό δέρμα που διαθέτει η περιοχή (το δεύτερο σε λεπτότητα μετά το δέρμα των ματιών) και φυσικά ο νόμος της βαρύτητας, λειτουργούν αθροιστικά.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν λύσεις, αναίμακτες και εξατομικευμένες, χωρίς χρόνο ανάρρωσης!

Ρωτήσαμε τη δερματολόγο – αφροδισιολόγο Ελπίδα Χριστοδουλίδη των κέντρων αισθητικής δερματολογίας Vivify και σας τις παρουσιάζουμε:

  1. Η μεσοθεραπεία ενυδάτωσης: Αν αμελείς την ενυδάτωση του λαιμού σου, η εικόνα του προδίδει την ηλικία σου ενώ είναι συχνό φαινόμενο η αντίθεσή του με ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο που προσπαθεί να μείνει νέο! Γι’ αυτό, ξεκίνα νωρίς με μια μέθοδο πρόληψης, όπως η μεσοθεραπεία.

 

  1. Υπέρηχοι Ulthera: Για μέτριο πρόβλημα χαλάρωσης, συνήθως μια συνεδρία αρκεί για νεανική όψη λαιμού. Οι υπέρηχοι διαχέονται βαθιά κάτω από το δέρμα και η υψηλή θερμοκρασία προκαλεί νεοκολλαγονογένεση, δηλαδή δημιουργία καινούριου κολλαγόνου. Και όλα αυτά χωρίς νυστέρι!

 

  1. Ραδιοσυχνότητες (RF): Ο γιατρός εφαρμόζει στα σημεία που έχουν ένδειξη μια κεφαλή που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες. Ίσως νιώσεις αίσθηση θερμότητας, αλλά το επόμενο διάστημα η νεοκολλαγονογένεση θα έχει χαρίσει νεανική όψη στον λαιμό σου.

 

  1. Ενέσεις μπότοξ:Ο γιατρός εισάγει βοτουλινική τοξίνη σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή του λαιμού (μυώδες πλάτυσμα). Με την ενέσιμη μέθοδο Nefertiti Neck lift θα δεις βελτίωση στο περίγραμμα της γνάθου και θα φύγουν οι οριζόντιες ρυτίδες τοπικά.

 

  1. Νήματα: Είναι η πιο δραστική, μη χειρουργική λύση για την πιο σοβαρή μορφή χαλάρωσης λαιμού. Τα νήματα προσώπου PDO εισάγονται κάτω από το δέρμα σαν πλέγμα και χαρίζουν άμεση ανόρθωση, βελτιώνοντας και την ποιότητά του.

Ο γιατρός θα επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο και θα κρίνει αν χρειάζεται να συνδυάσει διαφορετικές τεχνικές για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μέχρι να κλείσεις όμως επίσκεψη, να θυμάσαι να φροντίζεις καθημερινά την περιοχή του λαιμού σου, ενυδατώνοντάς τον με την ίδια κρέμα που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου, αν όχι κάποια ειδική γι’ αυτόν που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Τηλέφωνα Vivify:

Κηφισιά 210 8080270

Σύνταγμα 210 3211142

Γλυφάδα 210 8940403

Θεσσαλονίκη 2310 222261

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ετικέτες: , , , , , ,

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

3 shares