Απάντηση ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ στην από 17/5/2019 επερώτηση των κ.κ. Πάνου Καμμένου, Κων/νου Κατσίκη, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά & Αριστείδη Φωκά στη Βουλή των Ελλήνων (Αρ. Πρωτ. 13)

Δεν συνηθίζω να δίνω σημασία, ούτε συνέχεια σε αβάσιμα λόγια και κατηγορίες, που μοναδικό στόχο έχουν να προκαλούν εντυπώσεις και φασαρία. Με αυτόν τον τρόπο συμβαίνει αυτό ακριβώς που δεν θέλεις, να δοθεί δηλαδή αξία εκεί που δεν πρέπει!

Όταν όμως τα λόγια και οι κατηγορίες αφορούν στο ευαίσθητο θέμα που λέγεται «ΑΝΑΣΑ», που με τόσο κόπο και αγώνα, οι άνθρωποι που την ιδρύσαμε πριν από 11 χρόνια, καταφέρνουμε να την κρατήσουμε σε αυτό το θαυμαστό -για τα ελληνικά δεδομένα- επίπεδο σοβαρού κοινωνικού έργου και προσφοράς, τότε ΟΦΕΙΛΩ ως Πρόεδρός της να απαντήσω καταλλήλως και σαφώς, τεκμηριώνοντας με στοιχεία ατράνταχτα και αδιαμφισβήτητα, ώστε να αποδείξω όχι απλώς το ψεύδος αλλά και την αναίσχυντη πρόθεση αυτών.

Σας παραθέτω, λοιπόν, αυτούσια την επίσημη επιστολή της ΜΚΟ «ΑΝΑΣΑ», απάντηση στην επερώτηση που ο κύριος Πάνος Καμμένος και κάποιοι άλλοι συνέταξαν και κατέθεσαν στη Βουλή, προκειμένου να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες κομματικού χαρακτήρα, στην προσπάθειά του να βλάψει -αφελώς- την εικόνα συγκεκριμένων προσώπων, αναφέροντας μεταξύ άλλων και μια δράση την οποία υλοποίησε με κύρος και περηφάνια η ΑΝΑΣΑ, στα πλαίσια προγράμματος πρόληψης και ενημέρωσης για τις Διαταραχές Πρόληψης Τροφής, πριν από 4 χρόνια!

Ιδού, λοιπόν, και τα συμπεράσματα δικά σας!

Μέρες που είναι, ας προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε τα λουλούδια από τα… αγκάθια!

Ζέτα Δούκα 

Πρόεδρος ΔΣ ΜΚΟ «ΑΝΑΣΑ»

*Για να κατεβάσετε την επερώτηση του κ. Καμμένου κάντε “κλικ” εδώ ενώ για την επίσημη απάντηση της ΜΚΟ ΑΝΑΣΑς κάντε αντίστοιχα “κλικ” εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ετικέτες:

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 shares