Αύριο όλοι συμμΕΡΤέχουμε για καθαρές παραλίες

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος αύριο Κυριακή 31 Μαΐου, η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στηρίζει την πρωτοβουλία της ομάδας κολύμβησης “Weswim“, καλώντας το κοινό να υιοθετήσει έναν υγιή και υπεύθυνο τρόπο ζωής.

Με σύνθημα «Παραλίες Καθαρές, Χωρίς Αποτσίγαρα», η ομάδα “Weswim” θα κολυμπήσει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό: να παροτρύνει όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο, αυτή τη φορά μαζεύοντας μετά το κολύμπι τα αποτσίγαρα από την παραλία που θα βρίσκεται ο καθένας.

Η δράση αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις επιβλαβείς επιπτώσεις του καπνίσματος και αποτελεί ένα κάλεσμα ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης του κοινού σχετικά με τις συνέπειες του εθισμού.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) συμμετέχει στη δράση ενημερώνοντας για τη σωστή διαχείριση απορριμμάτων, την ατομική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πρωτότυπη αυτή δράση, πρέπει να μαζέψουν αποτσίγαρα από την παραλία στην οποία βρίσκονται και να στείλουν μια φωτογραφία ή βίντεο στη σελίδα Facebook της Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ https://www.facebook.com/csrert ή στη Σελίδα Social Weswim https://www.facebook.com/Weswimgreece/ και να την αναρτήσουν στις ίδιες σελίδες με τα hashtags: #Weswim, #ΣυμμΕΡΤέχουμε #ΕΟΑΝ #ΕΡΤ. 

Εναλλακτικά, μπορούν να αποστείλουν τη φωτογραφία ή το βίντεο στο email csr@ert.gr

Αύριο, λοιπόν, ραντεβού όλοι στην πλησιέστερη παραλία για να κολυμπήσουμε και να επιδοθούμε σε butt hunting για butt-free παραλίες!

*Για περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στη σελίδα του event στο Facebook : https://www.facebook.com/pg/Weswimgreece/events/?ref=page_internal

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

4 shares