BrainBox, όταν η μάθηση γίνεται διασκέδαση!

Η σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών BrainBox είναι ευρέως γνωστή για τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της και για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων των παιδιών.

Τα BrainBox αποτελούν σημαντικό εργαλείο μάθησης κυρίως για δασκάλους και λογοθεραπευτές και χρησιμοποιούνται από εκπαιδευτικούς φορείς και κέντρα δυσλεξίας.

Σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε ενήλικες και παιδιά να μπορούν να παίζουν μαζί, τα επιτραπέζια BrainBox είναι μια πρόκληση για τις μνημονικές ικανότητες όλης της οικογένειας. Περιλαμβάνουν περισσότερους από 40 διαφορετικούς τίτλους, που έχουν κυκλοφορήσει σε 57 χώρες και έχουν εκδοθεί σε 26 γλώσσες!

Ειδικότερα, με το BrainBox «ΕΙΚΟΝΕΣ» το παιδί εξασκεί τη μνήμη του με πρωτότυπες εικόνες από την καθημερινή ζωή, με το «ΑΒΓ» μαθαίνει εύκολα και διασκεδαστικά το αλφάβητο μέσα από όμορφες εικόνες με ζωηρά χρώματα! Ακόμη, με «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» ανακαλύπτει τον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών, μαθαίνοντας για τους αριθμούς, τα γεωμετρικά σχήματα, την πρόσθεση, την αφαίρεση, τα κλάσματα και άλλα πολλά. Το παιδί διεισδύει στη μαγική χώρα των παραμυθιών με το «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ» και έρχεται σε επαφή με τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της χώρας μας με το BrainBox «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Ο τρόπος παιξίματος είναι απλός! Ο παίκτης διαλέγει μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογυρίζει την κλεψύδρα και προσπαθεί να την αποστηθίσει σε 10 δευτερόλεπτα. Μετά ρίχνει το ζάρι και απαντά στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά κρατά την κάρτα, ενώ αν απαντήσει λάθος βάζει την κάρτα και πάλι μέσα στο BrainBox. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψει τις περισσότερες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά. Κάθε παιχνίδι BrainBox περιέχει 55 συναρπαστικές κάρτες, 1 κάρτα με κανόνες, 1 κλεψύδρα κι 1 ζάρι, αποτελώντας έναν διασκεδαστικό τρόπος μάθησης και παρατηρητικότητας!Μέσω των επιτραπέζιων παιχνιδιών «BrainBox», η γνώση γίνεται παιχνίδι προσφέροντας διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Τι πιο ωραίο από το να περνάτε δημιουργικό χρόνο με το παιδί σας παίζοντας και μαθαίνοντας! Το παιδί αναπτύσσει τις δεξιότητές του, αλληλεπιδρά και συνεργάζεται με τους γονείς, τα αδέρφια και τους δασκάλους του για το μαγικό ταξίδι της ανακάλυψης της γνώσης και των δυνατοτήτων του!

Με τις διαφορετικές θεματολογίες και τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και προσφέρουν απίστευτες στιγμές διασκέδασης!

Επίσης, είναι κατασκευασμένα (τα ίδια ή οι συσκευασίες τους) από ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά και δεν περιέχουν τοξικές ή άλλες βλαβερές ουσίες. Περιέχουν οδηγίες στα Ελληνικά για το πώς παίζεται το παιχνίδι, εκπαιδευτικές πληροφορίες και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη σωστή χρήση του προϊόντος.Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην εταιρεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, κι ως αποκλειστικός διανομέας των «BrainBox», φροντίζουμε ώστε τα παιχνίδια μας να τηρούν πάντοτε τις προδιαγραφές ασφάλειας και καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε περισσότερα  http://koutropoulos.gr/
Παίζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί  http://brainboxgames.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 shares