Έφτασε η ώρα του Out of the Box Challenge!

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;

 

Δέξου την πρόκληση και έλα να το ανακαλύψουμε μαζί! Σε αυτή την πρόκληση δεν θα σε βοηθήσει να θυμάσαι πράγματα απ’ έξω! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση και δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα από πριν! Χρειάζεται να φέρεις μαζί σου την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σου. Να θυμάσαι: Δεν υπάρχουν όρια για τον άνθρωπο που έχει αστείρευτη φαντασία!

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού είναι στις 16 Μαρτίου και είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Κάνε την αίτησή σου μέχρι 1η Μαρτίου. (Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε παιδί από Γ’ μέχρι ΣΤ’ δημοτικού ή αντίστοιχης τάξης ξενόγλωσσου ή διεθνούς σχολείου.)

«Δεν θα έχει ενδιαφέρον να δούμε παιδιά που βαριούνται την αποστήθιση και δε θεωρούνται καλοί μαθητές σήμερα, να είναι κινητοποιημένα, να σκέφτονται και να δημιουργούν σε ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης; Δεν χρειάζεται να γίνει πιο εύκολη η εκπαίδευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική, πιο ενδιαφέρουσα και πιο ευχάριστη!» Αλέξανδρος Παπανδρέου

*Πάρε μια ιδέα διασκεδάζοντας με τα προηγούμενα θέματα! Στείλε ένα email στο info@charismatheia.edu.gr για να εξασφαλίσεις το αντίτυπό σου!

Βιβλιο θεμάτων

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

6 shares