Επιτραπέζια παιχνίδια: διασκέδαση και γνώση για όλη την οικογένεια

Πάντα μου άρεσαν τα επιτραπέζια παχνίδια! Από μικρό παιδί. Θυμάμαι με τους γονείς και τους φίλους μου να παίζουμε μανιωδώς, με τις ώρες, από γκρινιάρη μέχρι φιδάκι και άλλα παρεμφερή!

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από πρώτο χέρι την αξία του επιτραπέζιου παιχνιδιού, που διασκεδάζει δημιουργικά εντός σπιτιού όχι μόνο το παιδί αλλά και την οικογένεια διατηρώντας τη συνοχή της, προσπαθώ να εμφυσήσω την αγάπη μου γι’ αυτό και στην κόρη μου, κι ας μην ειναι ούτε 4 ετών ακόμα. Καταλαβαίνει από τώρα περισσότερα απ όσα πιστεύουμε και μπαίνει στο νόημα. Ιδίως, αν τα παιχνίδια ειναι πολύχρωμα, με πολλές φιγούρες, πιόνια και ζάρια, τότε σίγουρα το ενδιαφέρον ειναι δεδομένο! Αν έχουν και διδακτικό χαρακτήρα και αφορούν την ελληνική μυθολογία, τότε σίγουρα και το δικό μου ενδιαφέρον ειναι δεδομένο!

Η 50/50 Games παρουσιάζει τα πρώτα επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων με θέμα την Ελληνική Μυθολογία.

Ειναι σχεδιασμένα αποκλειστικά από Έλληνες εικονογράφους και συγγραφείς με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν τους σημαντικότερους Ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας και να ταξιδέψουν στα μονοπάτια των ιστορημάτων που δημιουργήθηκαν από τους προγόνους μας. Οι πρώτοι τίτλοι της σειράς είναι ο Ηρακλής – Οι Δώδεκα άθλοι , ο Οδυσσέας – Ταξίδι στην Ιθάκη και ο Αχιλλέας – Πόλεμος στη Τροία, με διασκεδαστική και πλούσια εικονογράφηση και αρκετή δόση χιούμορ, απαραίτητα στοιχεία για την την πρώτη επαφή των παιδιών με τα μεγάλα γεγονότα. Η μέθοδος των ερωτήσεων και αποστολών, οι οποίες βασίζονται στα Ομηρικά έπη και τη μυθολογία, μετατρέπουν συγχρόνως το παιχνίδι σε γνώση που αποτυπώνεται στη μνήμη των παιδιών με τον καλύτερο τρόπο!

Μέσω των επιτραπέζιων παιχνιδιών γνώσεων 50/50 Games, η Ελληνική Μυθολογία γίνεται παιχνίδι προσφέροντας διασκέδαση και γνώση σε μικρούς και μεγάλους. 

Αφήστε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και ελάτε πιο κοντά με την οικογένειά σας, ιδίως το Σαββατοκύριακο που υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος.Τι πιο ωραίο από το να περνάμε δημιουργικά με το παιδί μας παίζοντας και μαθαίνοντας!

Το παιδί αφενός μαθαίνει να «ακολουθεί κανόνες» και πως κάθε «κίνηση» έχει και μία «συνέπεια» και αφετέρου αναπτύσσει τις δεξιότητές του μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία με τους γονείς και τα αδέρφια του, στο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη της γνώσης και του εαυτού του!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων 50/50 Games προωθούν την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προάγουν το πνεύμα και τις ικανότητές τους. Με μία μεγάλη γκάμα από κατασκευαστικά παιχνίδια, γρίφους, παζλ και πολλά άλλα παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια, καλύπτεται  κάθε ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και διασκέδαση.

Διατηρώντας ως γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα 50/50 Games τηρούν πάντοτε τις προδιαγραφές ασφάλειας και καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερα για τα 50/50 Games στην ιστοσελίδα  http://koutropoulos.gr/

Ζέτα 

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares