Ο Τοίχος της Καλοσύνης

Ο Τοίχος της Καλοσύνης είναι ένα Σωματείο εθελοντών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την πόλη της Δράμας. Σκοποί του Σωματείου είναι η προσφορά ανθρωπιστικού έργου στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού με βασικές αρχές την Ανωνυμία, την Ανθρωπιά, την Αλληλεγγύη και την Ανιδιοτέλεια.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στα σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου έχουν διανεμηθεί σε πάνω από 300 οικογένειες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκηςσχολικά είδη σε πάνω από 200 παιδιά3000 καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία έχουν εξοπλίσει σχολικές και παιδικές βιβλιοθήκες της Α’ και Β’ εκπαίδευσης, 32 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης έχουν σταλεί στους πυρόπληκτους της Αττικής, 146 παιδιά έγιναν αποδέκτες αγάπης και δώρων από 176 νονούς από όλη την Ελλάδα το περασμένο Πάσχα, έχουν μοιραστεί 15 τόνοι ξυλείας, αμέτρητα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, έχουν εξοφληθεί λογαριασμοί, έχουν αγοραστεί φάρμακα, έχει παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, νομική κάλυψη, ψυχολογική υποστήριξη, λογιστική βοήθειαενισχυτική διδασκαλία από ειδικούς επιστήμονες, έχουν διοργανωθεί πάρτυ γενεθλίων σε παιδιά που δεν είχαν τη δυνατότητα να τα γιορτάσουν ενώ έχουν γίνει ακόμα και μνημόσυνα.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι μια καλή αφορμή για όλους μας να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας, αυτούς που ενδεχομένως να μην έχουν τη δυνατότητα να τα γιορτάσουν όπως εμείς, αυτούς που ίσως να μην έχουν κάποιον να τους σκεφτεί ή να τους προσφέρει ένα δώρο ή που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν καν βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Φέτος, αντί για τα συνηθισμένα δώρα που λίγο-πολύ όλοι αγοράζουμε ας προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ένα διαφορετικό δώρο, που θα κάνει ευτυχισμένους και κάποιους άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ας προσφέρουμε δώρα όπως αυτά που φιλοτέχνησαν οι εθελοντές του Τοίχου, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου.

Χειροποίητες κασετίνες-νεσεσέρ 20χ14 από καραβόπανο γεμισμένες με 6 μίνι μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα καθώς και χειροποίητες γυάλινες μπάλες-στολίδια, όπου μπορείτε να επιλέξετε εσείς τι θα γραφτεί πάνω τους. Το κόστος ανά τεμάχιο είναι 6 € και επί μεγάλων παραγγελιών (άνω των 30 τεμαχίων) είναι 4€.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλ: 6945233637 & 6981322003

Email: thewallofkindnessdrama@gmail.com

Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα

Instagram: toixoskalosynhs_drama

Twitter: WallofKindnessGRa

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

41 shares