Τα βιβλία είναι οι καλύτεροι φίλοι μου!

Τα βιβλία είναι οι καλύτεροι φίλοι μου! Δηλώνω λάτρης των συγγραφέων και τεράστια θαυμάστριά τους, θεωρώντας μεγάλη μαγκιά να γράφεις και να εκδίδεις τις σκέψεις σου προκειμένου να τις διαβάσουν κι άλλοι που δεν γνωρίζεις. Είναι σαν να ανοίγεις την ψυχή σου προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!

Ακόμα κι ένα μέτριο βιβλίο, έχει να σου προσφέρει κάτι. Αυτό μόνο για το θέατρο συνηθίζω να το λέω, ότι ακόμα και μια κακή θεατρική παράσταση δηλαδή, είναι τελικά κέρδος για τον θεατή…

Οι πιο πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις μου είναι συνδυασμένες με ένα βιβλίο. Θυμάμαι τις διακοπές μου ανάλογα με το ποιο βιβλίο διάβαζα εκείνη την περίοδο ή πώς αισθανόμουν διαβάζοντας κάτι που μου έκανε εντύπωση. Όταν ένα βιβλίο μου αρέσει πολύ, σκέφτομαι σε ποιον άνθρωπο να το κάνω δώρο. Έχω φίλους που εκτός των άλλων χαρακτηριστικών τους, τους έχω κατηγοριοποιήσει ανάλογα με το τι είδους βιβλία διαβάζουν και φυσικά, είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να τους προσφέρω όταν γιορτάζουν.

Θα μπορούσα κάλλιστα  να ήμουν βιβλιοθηκάριος ή βιβλιοπώλης, όπως ο ήρωας του αγαπημένου μου Κάρλος Ρουίθ Θαφόν στο βιβλίο «Η σκιά του ανέμου».

Δέχτηκα, λοιπόν, με πολύ μεγάλη χαρά να συμμετάσχω σε ένα αφιέρωμα του infokids.gr σε σχέση με το ποιο είναι το αγαπημένο μου βιβλίο. Κι επειδή είναι Πάσχα και έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε ένα βιβλίο στα χέρια μας, θεώρησα καλό να παραθέσω αυτούσιο το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε, ώστε να σας δώσω μερικές ιδέες!

Ποιο είναι, λοιπόν, το δικό σας αγαπημένο βιβλίο;

Ζέτα

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ετικέτες:

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 shares