Τι μπορούμε να κάνουμε με ένα παγάκι, μια οδοντόκρεμα και μια μπύρα;

Ακούγεται κάπως παράξενο αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα τρία, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, πράγματα σε σχέση με την ομορφιά μας? Κι όμως έχουν!

Παγάκι εναντίον μελανιάς

Σίγουρα το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας αρέσει να φοράμε κοντά φορέματα και σορτσάκια! Και εκεί που όλο το χρόνο κάνουμε δίαιτα και προσπάθειες για ένα άψογο αποτέλεσμα, μας χαλάει την εικόνα μια μελανιά, (που συνήθως γίνεται και στο πιο εμφανές σημείο), έτσι για να μας κάνει τα νεύρα χάλια. Κορίτσια μου, μην πτοείστε! Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε άμεσα και εύκολα.

1. Βάζουμε ένα παγάκι ακριβώς στην περιοχή που βλέπουμε ότι ξεκινάει να γίνεται η μελανιά ή που έχει ήδη γίνει για να εμποδίσουμε να φτάσει πολύ αίμα σε αυτή την περιοχή. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται το οίδημα και περιορίζεται κατά πολύ η μελανιά. Επίσης, κατ’ αυτόν τον τρόπο τη βοηθάμε να φύγει πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι χωρίς αυτό το τρικ.

2. Βάζουμε αλόη. Η αλόη με τις θεραπευτικές τις ιδιότητες μειώνει τον πόνο και δρα ως αντιφλεγμονώδες. Εφαρμόζουμε τοπικά όσες φορές θέλουμε.

Οδοντόκρεμα για τα νύχια

Η θάλασσα, ο ήλιος και το αλάτι εκτός από ωραίο μαύρισμα κάνουν και κάτι που δεν το θέλουμε… Κιτρινίλες στα νύχια μας! Μπορούμε να γλιτώσουμε εύκολα από τις ανεπιθύμητες αυτές κιτρινίλες με κάτι που όλοι έχουμε στο μπάνιο μας, λευκαντική οδοντόκρεμα. Βάζουμε αρκετή ποσότητα πάνω στα νύχια μας, την αφήνουμε να δράσει για 10 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά, λευκά νύχια!

Μπύρα η θαυματουργή

Σίγουρα κάτω από τον ελληνικό ήλιο μια μπυρίτσα παγωμένη είναι ό,τι πρέπει για να μας δροσίσει. Πάει και με το χταποδάκι, και με το σουβλάκι και με όλα! Κάνει, όμως, και για μια ακόμα χρήση και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η μαγιά της μπύρας είναι το καλύτερο μαλακτικό για τα μαλλιά. Αφού ξεβγάλουμε τα μαλλιά μας από το αλάτι της θάλασσας, τα λούζουμε μια φορά  με σαμπουάν, ξεβγάζουμε καλά με νερό, ανοίγουμε μια μπύρα,την αφήνουμε να ξεθυμάνει και εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά μας. Ξεβγάζουμε για μια ακόμα φορά με νερό και με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε υπέροχα, λαμπερά και πολύ δυνατά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Και όπως έλεγε και παλιά το slogan μιας διαφήμισης…(για όσους θυμούνται) “Μπύρα…. Μην την πιείτε, λουστείτε!”
Stay tuned for more beauty secrets…

 

Εγγραφή στο Newsletter

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ετικέτες: , , , , , , ,

Σχετικά Άρθρα

Προηγούμενο αρθρο Επόμενο αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

35 shares